Válasz egy hozzászólásra

2008.03.01. 14:10

Honlapunk sportos aloldalához érkezett egy hozzászólás. A lényege, hogy aki írta, hiányolja a sportoldalról a kosárlabdát. 100%-ig igaza van. Ez teljes mértékben az én hibám, hiszen teljesen elfeledkeztem róla, hogy Pécs a kosárlabdasport hazai fellegvára.  A város  női és férfi csapata a maga bajnokságában előkelő helyen áll, ráadásul a hölgyek feltehetően Magyar Kupa - döntőt játszanak az ősi rivális  Sopron  ellen - nagy valószínűséggel -, ezért aztán teljesen jogos a felvetés, hogy követni kell a kosárlabda - eseményeket.  Ezen a felületen teszek rá ünnepélyes ígéretet, hogy ezentúl a kosárlabda is szerepelni fog az  "étlapon".
Köszönöm az illetőnek a hozzászólást, bár azt névtelenül tette, de szeretnénk ha egyre többen jeleznének valamiféle igényt a weboldalunkkal kapcsolatban.

A bejegyzés trackback címe:

https://aketbarat.blog.hu/api/trackback/id/tr38360652

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása